Raudonųjų serbentų sausas vynas

12,99 €
Su mokesčiais

Raudonųjų serbentų vynas pasižymi gaivu, šiek tiek rūgščiu ir vaisiniu skoniu. Juntama šiek tiek vyšnių ir raudonųjų uogų skonių, taip pat galima pajausti šiek tiek žolelių, pipirų arba citrusų natų, tačiau pagrindinis skonis išlieka raudonųjų serbentų. Šviesiai raudonos spalvos vynas rūgštokas, gaivus ir lengvas, su ilgai išliekančiu poskoniu.

Vynas parduodamas be dėžutės. Medinę vyno dėžutę galima įsigyti atskirai.

Dėžutė vynui: Be dėžutės
Kiekis

Raudonųjų serbentų sausas vynas gali būti derinamas su įvairiais patiekalais. Štai keletas derinimo idėjų:

Salotos: Prie šio vyno puikiai tiks salotos su vaisiais, pavyzdžiui avokadu, granatais ar obuoliais, kuris suteiks šviežumo ir pabrėš vaisių skonius.

Paukštiena: Raudonųjų serbentų sausas vynas dera su vištiena paruoštasu šviežiomis žolelėmis, ypač jei ji patiekiama su uoginiais padažais.

Žuvis: Šis vynas bus puikus pasirinkimas prie keptos lašišos patiekalų, nes vaisiniai ir rūgštūs skoniai papildys žuvies skonį.

Sūriai: Lengvi ir kreminiai sūriai, kaip brie, feta arba mozzarella, gerai dera su raudonųjų serbentų vynu, nes jo gaivumas ir rūgšingumas papildo švelnias sūrių natas.

Šis vynas yra savaime gaivus ir aromatingas, tad jis gali praturtinti daugelį patiekalų. Eksperimentuokite su derinimais ir raskite tai, kas labiausiai patinka!

Raudonųjų serbentų sauso vyno skoniu geriausiai pasimėgauti, jei jis yra tiekiamas atšaldytas. Optimaliausia tiekimo temperatūra yra apie 8–10 °C. Tokioje temperatūroje vynas išryškina savo aromatus ir skonius. Prieš patiekdami, rekomenduojama laikyti vyną šaldytuve bent kelias valandas, kad jis gerai atvėstų.

rsr01
90 Prekės

Charakteristikos

Stiprumas
12 %
Tūris
750 ml.

Jums gali patikti