Vyšnių sausas vynas gali būti derinamas su įvairiais patiekalais. Štai keletas derinimo idėjų:
Mėsa: Vyšnių sausas vynas puikiai dera su raudona mėsa tokia kepta jautiena, ėriena. Šis vynas gerai papido turtingus ir riebius mėsos patiekalus.
Paukštiena: Vynas labai tiks prie vištienos ir antienos patiekalų. Ypatingai praturtins keptos anties krūtinėlę pateiktą su saldžiarūgščiu padažu.
Sūriai: Vyšnių sausas vynas dera su aštresniais sūriais, tokiais kaip mėlynasis, ožkų sūris ar čederis. Vynas ir sūris kartu sukurs harmoningą balansą.
Desertas: Tamsusis šokoladas su vyšnių užpilais arba šokoladiniai pyragai puikiai papildo vyšnių sausą vyną.
Eksperimentuokite su derinimais ir raskite tai, kas labiausiai patinka!
Vyšnių sausą vyną rekomenduojame vartoti 16–18 °C temperatūros. Ši temperatūra vynui leis atskleisti savo aromatus, nes per žema temperatūra gali sumažinti skonio intensyvumą.